tiistaina, lokakuuta 14, 2014

Tyytyväinen mielensäpahoittaja

Ehtoota! Viime viikon keskiviikkona olimme porukalla katsomassa Sami Hedbergin showta. Se oli arvatenkin hauska ja jossain kohtaa nauroinkin ihan vedet silmissä! :D Sami teki monta kertaa shown aikana pilaa omasta vatsastaan ja me porukalla veikkailtiinkin kumman vatsa on isompi, Samin vai Janniinan? No, arvasimme oikein, pikkutyttö on Janniina Samin rinnalla ;D
Lauantai-aamuna klo 05.00 lähdimme Neean, Nanan ja Virven kanssa Lahteen kohti Fitnessexpo-kisoja... Meillä oli Virven kanssa kisa, kumman tiimi pärjää classic-sarjassa paremmin :) Minun tiimissähän kisasi Antti sekä Eemeli ja Virven tiimissä Jeve. No, Eemeli oli hienosti kakkonen, Jeve nelonen ja Antti vitonen. Hienoja suorituksia kaikilta ja on varmasti aika komiaa kisata sm-tasolla kuuden parhaan joukossa! Ja on muuten aika komiaa kannustaa sm - kisoissa kuuden parhaan joukossa olevia tuttuja! :) Me oltais silti Virven kanssa laitettu pojat vähän eri järjestykseen kun tuomarit - kolme parasta olis meidän mielestä olleet... no, arvaatte kyllä ketkä ;D  Tässä Antin, Jeven ja Eemelin upeaa lavaesiintymistä :) Loistavaa pojat!!! :)
Illalla kisojen jälkeen lähdimme hotellille, joka oli onneksi lähellä Lahden messukeskusta. Lukuisista proteiinipatukkamaistiaisista huolimatta nälkä oli hirvittävä! Matkalla mietimme, söisimmekö hotellin ravintolassa vai etsisimmekö jonkun muun ravintolan... Navikaattori ohjasi meidät kerrostalon pihaan ja epäilimme vahvasti sen taitoja - olihan se ajeluttanut meitä ennenkin väärin. Soitin hotelliin - ihmetyksekseni olimme oikeassa osoitteessa... Avain tuotaisiin meille reilun puolen tunnin kuluttua... Mitäh?! Samalla tajusimme, että tuo huippuhotelli, joka maksoi 160 euroa yö, olikin jonkun yksityishenkilön vuokraama kaksio - ja kyllä me siitä niin mielemme pahoitimme! :/ No, tämän hotellin ala carte -listaa meidän ei tarvinnut pyytää, oli siis lähdettävä kylille etsimään ruokapaikkaa... Niitähän kyllä löytyi, mutta hei haloo - miten tässä kylässä oikein pysäköidään??? Piti oikein hieraista silmiä kun tajusimme, että sinne vaan puiden väliin pitäisi auto laittaa... mitään merkkejä ei kuitenkaan ollut, oliko se sallittua vai ei... huh huh! 
No, päätimme mennä huippuhotellimme läheisyydessä olevaan pitseriaan - en muista kuinka monta vuotta sitten olen viimeksi syönyt pitsaa... No, kerrankos sitä nyt pakon edessä pitsaa syö ;D Loppujen lopuksi otin KanapoikaKotzonetin - joka ei ollut kanaa nähnytkään... Tuo täysin suolaton ja mauton plätty, joka maistui ainoastaan liian paljon viinietikkaa sisältävältä salaatinkastikkeelta, oli todella pettymys - höh, ja taas minä pahoitin mieleni! :/ Suotavaa kun olisi, että kun syön moskaa, olisi mukava jos se moska olisi edes hyvän makuista!
No, arvatenkin tuo huippuhotellimme aamiaisravintola sisälsi tasan sen, mitä Siwasta ostimme  - emmekä olleet kuin klo 05 asti haaveilleet upeasta ja runsaasta aamupalapöydästä joka meitä sunnuntai-aamuna odottaisi... :/ Tosin tuon hotellin "vastaanottovirkailija" kun avaimia meille pitseriaan toi, kertoi pienimuotoisen aamupalan kyllä sisältyvän hintaan - pöydällä oli paketti kaurakeksejä ja kaapissa kahvia ja teepusseja... no hoh hoijaa! No, Siwaan voi aina luottaa - rahkaa, kananmunia ja tomaatteja löytyi kyllä :) Tuo avaimen tuoja kertoi meille myös autopaikan numeron, johon voimme 10 euron maksua vastaan automme yöksi jättää - tosin aamulla tuulilasinpyyhkimen alla oli kiukkuisella käsialalla kirjoitettu lappu "Pysäköit varattuun paikkaan!!!" Ups, en tiedä kuka mokasi, mutta ilmeisesti tuo kymppi meni ainakin väärälle henkilölle...

Tuo avaimentuoja kertoi myös, kuinka oli "perheemme" kuopukselle Nanalle tuonut pienen lahjan - se helpotti hieman pahaa mieltämme... Mutta... vaikka käänsimme koko kämpän ympäri, emme löytäneet mitään lahjaksi sopivaa - kaikenlaista krääsää tuo huussoli kyllä oli täynnä, joten pohdimme olisiko sieltä sopinut viedä vaikka taulu seinältä tai olohuoneen pöytä, joka oli huussollin ainoa kaunis huonekalu :D Kyllä me taas kaikki niin mielemme pahoitimme, kunnemme laajoista etsinnöistämme huolimatta mitään lahjaa löytäneetkään :D

Sunnuntai-aamuna mielemme pahoittui taas - huippuhotellimme kahvinkeitin oli tukossa ja pannullinen kahvia valui pitkin pöytää ja lattiaa, unohtamatta laatikoston viittä laatikkoa jotka jokainen uivat sisältöineen kahvissa! Mur!!! Voitte uskoa, että kyllä sai huippuhotellimme seinät kuulla kunniansa hampaidemme välistä, kun keittiötä kaappeineen siivosimme, prkele!!! Aijuu, kukas hotskun varasikaan... Luinko millaisesta "hotellista" oli kyse...?! Niinpä, syytäppä Mari taas itseäsi kun et lukenut sitä pienellä präntättyä!  No, oppirahat on maksettu - ja kalliit sellaiset!!! :D

Sunnuntain kisoissa jännitettiin bodyfitneksessä meidän tiimin Katriinan puolesta ja bikinifitneksessä Virven tiimin Sonjan puolesta :) Aamulla ennen edellämainittuja seurasimme myös junnujen ja mastersien kisoja. Huikeita mimmejä taas kaikki lavat täynnä!!!Tässä upea Katriina vertailussa :)
Ja idolini Tiina Kasvikin sijoittui omassa fysiikka-sarjassaan hienosti kakkoseksi :)
Monenmoisia fanikuvia tuli otettua, mutta jätän ne julkaisematta täällä, koska olen niissä taas niin äärettömän kaunis... :( On se kumma kuinka näin hehkeästä typykästä ei sitten millään tule kunnon kuvia?! :D Väliajalla otimme myös biksukuvia - ja täytyy sanoa, että kuvaajan ammattitaidolla on kyllä merkitystä!
Kaikista mielenpahoituksista huolimatta, takana on upea viikonloppu, upeassa seurassa ja treenimotivaatio on taas ihan huipussaan! Selkäkipukin on taas tällä kertaa taakse jäänyttä elämää (jes!) joten enää kärvistelen takareiden kanssa :) Okei, lupaan olla valittamatta ainakin seuraavat kaksi postausta takareidestäni, joten nyt saan vielä valittaa kunnolla ;D No, koska selkä on ok, kyykkykin sujuu taas melko mallikkaasti - tuplapeukutus sillekkin! Kokeilinpa eka kertaa myös etukyykkyä smithssä, melkoista siedätyshoitoa tälläiselle jota kurkuttaa poolokauluskin - mutta tulipa kokeiltua, eikä se varmaan pelkkään kokeiluun jää  :) 
Tänään tein todella hyvän rinta/selkätreenin, inhotus-penkkiinkin sain piiiitkästä aikaa lisättyä painoja! :) Tuo inhotushan johtuu siitä, että olen junnannut samoilla painoilla iät ja ajat - mutta tätä vauhtia siitä on  pian tulossa mielikki-penkki <3 Vinopenkin käsipainot isontuivat myös - tästä lähin pitää painot hakea miesten puolelta, kun naisten puolen painot eivät enää riitä :D  Hah, sainpas rehenneltyä!!! ;D Enpä tiedä, mistä nyt tuulee - liekö proteiinipatukoiden ja mauttoman Kotzonetin yhteisvaikutusta! ;D Pakko olikin tänään ottaa tyytyväisen treenaajan kuva ennen kotiin lähtöä :)
 Iloisia onnistumisia harrasteiden parissa teille kaikille! 
- Mari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti