sunnuntaina, lokakuuta 19, 2014

Syksyinen kaipuu

Ihana syksy! :) Syksyn kaunis väriloisto saa aina hyvälle mielelle, tosin nyt ollaan jo niin pitkällä, että väriloisto on pääsääntöisesti varissut maahan ja päätynyt kompostiin. 
Tällä viikolla oli jonakin aamuna jopa muutama aste pakkasta - pitääpä taas pikkuhiljaa alkaa varautua aamuliukkauksiinkin... Tänään herätessäni satoi kovasti ja oli kyllä hieno herätä sateen ropinaan, se on jotenkin niin rentouttava ja rauhoittava ääni :)
Olimme nelisen vuotta sitten syksyllä Markon ja Aurinkokulman silloisen "hovikuskin" Teijan kanssa Saariselällä patikoimassa... 100 kilometriä tuli kolmen päivän aikana talsittua upeissa maisemissa -  vaikkakin sinä vuonna ei kuulemma kunnon ruskaa ollutkaan. 
 Mutta kyllä oli kaunista!
Ja hiljaista!
Ihmettelin aina ennen, kun jotkut sanoivat, että kun kerran menee pohjoisiin, niin aina haluaa sinne uudestaan ja uudestaan, että sinne on ikuinen kaipuu... En ihmettele enää! Itselläni tulee joka syksy olo, että pitäiskö lähteä ruskaretkelle... Se hiljaisuus ja kaunis luonto houkuttaa joka vuosi ja ihan varmasti sinne vielä joku syksy menenkin!

Ihania syksypäiviä kaikille! :)

- Mari :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti