perjantaina, lokakuuta 24, 2014

Teatteria ja jännitystä


Ehtoota! Keskiviikkona meillä oli osa-aikatyökavereiden kanssa ruokailu- ja teatterireissu :) Vähän niin kuin pikkujoulut, mutta kuitenkin ilman pikkujouluteemaa :) Yksi tärkeä asia Aurinkokulman toiminnan sujuvuudessa on hyvät ja luotettavat sijaiset - arvostan heidän motivaatiotaan ja sitoutumistaan talon toimintaan! :)
Harvoin minun tulee käytyä ravintolassa, enkä todellakaan ole mikään asiantuntija (paitsi läpyskäruuassa ;D), mutta Raatihuoneenkellari ei ole koskaan pettänyt eikä se tehnyt sitä nytkään - paitsi ehkä annoskoossa ;D 
Illanviettomme alkoi kirpeän maukkaalla tyrnimaljalla. Alkuruuaksi söimme päärynä-juustosalaatin ja pääruuaksi osa otti lohta ja osa lihaa. Jälkiruuaksi kahvin kanssa oli omenapiirakkaa vaniljakastikkeen kera. Namskista, hyvää oli! :)
Ruokailun jälkeen suuntasimme kohti vieressä olevaa teatteria ja pääsimme nauttimaan Sound of Music- musikaalista. Asiantuntijaa minusta ei saa teatterimaailmankaan asioissa, mutta pidin kovasti ja mielestäni varsinkin pääsosassa oleva Maria lauloi todella, todella kauniisti! 
Loistava ilta, loistavien Aurinkohoitsujen kanssa <3  
Treenit ovat sujuneet hyvin ja tänään katsottiin Janin kanssa pakaraliikkeitä joita pystyn tekemään ilman takareiden kipua ja ilman etureiden avustusta... :/ Itsellä meinasi jo hermo mennä, mutta onneksi Janilla ei - löydettiin sopivat liikkeet ja osa jopa osui täydellisesti sinne minne pitikin! Loistofiilis siis! :)

Huh, fiilikseni on tällä hetkellä myös hieman tällainen... ;D...
...nimittäin, nyt tämän malttamattoman naisihmisen mielessä pyörii yksi asia <3... Sillä näinä päivinä... <3 Siis hetkenä minä hyvänsä - ja toivottavasti hyvinkin pian, pääsen jännityksestäni ja saan nuuskutella ihanaa vauvantuoksua! <3


Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)
- Mari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti