perjantaina, huhtikuuta 25, 2014

Tyhy-päivä

Heissan! Tänään meillä oli Tyhy-päivä. Kahdentoista naisen voimin suuntasimme hovi-kuskimme Petrin taksilla Wellgo - Personal Training & Beauty Salonkiin Ringan ja Janin luokse. Saimme paljon tietoa terveellisestä ruokavaliosta sekä liikunnasta ja kahvin kanssa maistoimme terveyspiirakkaa, joka oli todella hyvää ollakseen terveellistä ja sallittua :D
Tyhy-päivämme Wellgossa sisälsi myös ryhtiharjoituksia ja korkokengillä kävelyharjoituksia. Sen verran upeaa lavakävelyä oli nähtävissä, että pitää ihan tosissaan varmaan alkaa pelätä, että jokin mallitoimisto kaappaa meidät listoilleen!!! ;D  Tässä kuvassa näettekin koko porukan säihkysääret!


Omat korkkarini ovat aivan ihastuttavan kauniit, mutta näillä kävelytaidoilla (vielä!) aivan liian korkeat... Mutta eiköhän harjoitus tee mestariksi tässäkin asiassa! Ostin kengät viime syksynä Selectedistä jossa eräs ystäväni työskentelee ja ihastuin kenkiin aivan totaalisesti <3! Pakko oli ne saada, vaikka huojuvaa oli meininki kaupan lattialla - mutku mä niin kovasti halusin!

Wellgosta me suuntasimme juoksujalkaa Steakhouse Rosenbom-ravintolaan syömään ja seuraamme liittyi myös neljä raksamiestämme.

Kolmen ruokalajin päivällisen aloitimme etanoilla... Luultavasti/muistaakseni ensimmäinen kerta kun söin, ja täytyy sanoa, että eivät hassumpia olleet! Tosin hieman pisti sydämestä kun muistelin sitä Kreetan söpöä etanaa joka poutaa meille niin kovin ennusti ja sanansa myös hienosti piti..!

Pääruuaksi minä ja muutama muu valitsimme lohen - ja se oli äärettömän hyvää!
Ja suurin osa otti härkää - ja kehuja ropisi tästä myös!





Jälkkärin minä jätin väliin, sen verran painaa lomanesteet vielä kropassa!

Kyllä oli mukava iltapäivä mahtavien työkavereiden seurassa! On minulla loistava porukka jonka kanssa on ilo työskennellä, ja siksi onkin aina niin hienoa miettiä näiden virkistypäivien sisältöä! Kovasti kaikki pitivät päivästä ja niin pidin minäkin - onnistunut Tyhy-päivä kaikin puolin!  Ainoa huono puoli tällaisella alalla jossa pitää olla ympärivuorokauden työntekijöitä on se,  että aina joidenkin pitää kuitenkin jäädä töihin, jotta muut pääsevät nauttimaan... mutta kukin vuorollaan! :)


Hyvää ja aurinkoista viikonloppua kaikille! Kauniita unia :)

- Mari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti