torstaina, huhtikuuta 10, 2014

Helsinkiin

Wuhuu! Huomenna lähtee autollinen kovan luokan hottisbodarityttöjä katsomaan kisoja kulttuuritalolle Helsinkiin! Matkaseurueeni koostuu kahdesta nuorimmaisestani sekä miniäkokelaasta äitineen. Liput meillä on sunnuntaille ja ajatuksena on lauantai-päivä käyttää shoppailuun. Tosin, me äiteet halamoimme kyllä noita lauantainkin lippuja, mutta taisimme jäädä ilman, kun heräsimme halamointiimme liian myöhään...

Nooh, vaikka shoppailu ei mitenkään kuulukkaan lempipuuhiini, niin nyt, kun on monta makutuomaria, voisin jotain sopivaa löytääkin! Ainakin uusia treenivaatteita lähdemme kaikki metsästämään... :)

Kuten miniänikin totesi, on aika liikuttavaa, että sattui juuri sopivasti Stokallakin olemaan meidän seurueen nimikkopäivät... ;D Nyt on ihan pakko tehdä löytöjä! :D


Hiukan tuota shoppailuinnokkuutta pitää hillitä, sillä viisi leveäper...hartiaista bodaria autossani asettaa omat haasteensa tavaramäärälle :D. Lupasin ajaa maantieosuuden, vaihdamme ehkä kuskia sitten kun pitää oikeasti osata ajaa... ;D Keskimmäinen tyttäristäni  saa kortin muutaman viikon sisällä ja hän on sanonut monta kertaa, että minä en kuulemma saisi mitenkään enää korttia? Siis mitä?!! Höh! Mä mitään korttia oo hakemassakaan, mullahan sellainen on jo! Sitä paitsi sitä kortilla ajeta, nih! 

No, okei... myönnettäköön, että unohdan aina joskus jotain pikkujuttuja...esim. jos on Stop-merkki, tarkoittaako se minua, vai takana tulijaa...? Tai sitten se sinisellä pohjalla oleva vaakanuoli, typerää, että vain siihen suuntaan saa ajaa, koska voihan minulla olla tarkoitus mennä juuri siihen toiseen suuntaan! Ja sitten vielä se, että miksei voi selvästi merkata niihin tien vieressä oleviin numeroihin, että pitääkö ajaa enemmän vai vähemmän ko. lukeman? Sitten jos joskus satut muistamaan väärin, niin heti ollaan lähettelemässä valokuvia postissa, ihan kuin minä nyt en tietäisi kuka minun autollani ajelee! Sitä paitsi, kaikkia uusia liikennemerkkejä tulee koko ajan, voi olla, ettei noita em. merkkejä oltu edes keksittykään silloin parikymmentä vuotta sitten, kun minä korttini sain! Jokatapauksessa, on mielestäni aivan aiheetonta kyseenalaistaa ajokykyäni moisten pikkujuttujen vuoksi!!!

No mutta hei, meillä on siis tiedossa mukava viikonloppu, samaa toivottelen myös teille! :)

-Mari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti