sunnuntaina, huhtikuuta 27, 2014

Pöhö-Mari

Ehtoota! Nyt on kyllä vitsit vähissä kun olo on vieläkin niin turvonnut! Eilinen ravintolaruoka ei ainakaan tätä nesteistä oloani helpottanut, ja kyllä nyt pitää siirtyä rahkalinjalle ilman minkäänlaisia poikkeuksia!

Niin, en ole tainnut kertoakkaan, että meikäläinen hankki lomareissulla ilmeisesti jonkin elefanttitaudin itselleen, sillä sattuipa tähän kroppaan tarttumaan noita kiloja yhdeksän ja puolen kilon verran...!!! WHAAAAT?????!!!! oli ensimmäinen ajatukseni kun vaa`an  lukemat näin! Lukemanhan  näin siis jo siellä Kreetan apteekissa, mutta pientä vinkkiä sain jo pitkin viikkoa myös hotellihuoneen peilistä ja pienentyneistä vaatteista... Pienen pieni toivon pilkahdus minulla oli kuitenkin siinä, että ajattelin apteekin vaa`an olevan yhtä suurpiirteinen kuin esim. kreetalaisten bussiaikataulut, mutta kyllä se vaaka ihan ajan tasalla oli - valitettavasti!

9,5 kiloa viikossa on paljon, todella paljon! Ainoa lohtuni on se, että se tuskin on läskiä vaan se on nestettä, joten voinen kai ajatella, että se on 9.5 litraa eikä kiloa! Kuulostaa muuten paljon kivemmalta sanoa,  "lihoin 9.5 litraa" ;D. No, se nopeasti tuli, niin kai se myös nopeasti lähtee! Itseasiassa tähän aamuun mennessä oli lähtenyt 5 litraa, tai siis tässä kohtaa voidaan puhua kiloista, kuulostaa mielestäni kivemmalta tähän suuntaan ;D Ai niin, ja nilkasta oli lähtenyt viisi senttiä...siis kuvitelkaa, viisi senttiä nilkasta! Huh Huh!

Tänään aamupäivällä kokoonnuimme Samdyn (Satakunnan autismi- adhd- ja dysfasiayhdistys) hallituksen kanssa tekemään uutta jäsentiedotetta. Tiedotteen tekemisen jälkeen oli pakko jättää ravintolasyöminen väliin koska tuota ravintolassa syöntiä on nyt tullut harrastettua jo ihan liiaksi ja kiire painoi päälle myös, jotta ehdin kauppaan, sillä lista oli todella pitkä! 

Turvonnut pöhö olo ei ole kovin mukava ja vielä epämukavampaa on se, ettei vaatteet mahdu päälle! Mustaa ja isointa vaatetta kehiin mitä kaapista löytyy, ja toivomuskeijulle toive, ettei ketään tuttuja olisi kaupassa kun Pöhö-Mari on liikkeellä... Ja mikä siinä sitten onkin, että aina silloin kun vähiten haluaisi tuttuja nähdä, niin eikös niitä tule vastaan koko ajan ovista ja ikkunoista! Ja niinhän siinä sitten juuri tänään kävi! Arg!!!
Osaisinpa olla yhtä rennolla fiiliksellä tämän turvonneen oloni kanssa kuin tuo kissa! :D


Salille ehdein tänään vasta myöhään illalla, ja hyvä niin, ei ollut sitten juurikaan ketään muita Pöhö-Maria näkemässä ;D Aikalailla puski hiki läpi koko treenin ajan ja tuntui välillä aika raskaalta, mutta kohtuullisen hyvä treeni kuitenkin oli, joten ihan tyytyväinen olen! :)

No, mutta eiköhän tämä olo tässä lähipäivinä parempaan suuntaan pikkuhiljaa mene ja litrat tästä kropasta vauhdilla häviä! :D

Kauniita unia!

- Mari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti