sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2015

Lihaksia, shoppailua ja viimetipan ääni

Hellou! Tämä viikonloppu meni Neean ja Nanan kanssa Helsingissä Sportyfeel Fitness Classic- kisoja katsellessa. Ja vähän shoppailessa. Ja okei - ihan vähän mässätessä... No, mutta takaisin siihen mielenkiintoisinpaan teemaan eli kisoihin. Päätettiin flikkojen kanssa, että katsotaan lauantaina vain masterssit ja juniorit, sunnuntaina naisten physique ja body fitness - näin meille jäi hieman aikaa shoppailuunkin... :)


Ette varmasti ensimmäistä kertaa lue, että nuo lihaksikkaat naiset ovat mielestäni upeita ja ihailen sitä sinnikkyyttä ja ankaraa työtä, jota jokainen lavalle noussut kilpailija on tehnyt! Erityisesti ihailen syömiseen (ja miksei nukkumiseenkin) liittyvää itsekuria! ;) Tässä kisojen isoimmat ja minun mielestäni upeimmat tytöt! :)


Äänestämään ehdittiin juuri ja juuri, klo 19.42 kurvattiin äänestypaikan pihaan... :D Nyt sitten jännätään loppuilta ehdokkaan läpimenoa! Tämä kaunis ruusukimppu sulostutti tyhjää kotia koko viikonlopun, sain sen anopilta loppuviikosta vuodella viisastumisen vuoksi... ;D


Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!
-Mari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti