tiistaina, tammikuuta 06, 2015

Uusi treeniohjelma lihaksilla kiitos

Noniin... nyt on uudesta treeniohjelmasta käyty 1/4 läpi :) Odotan innolla ja pelkään kauhulla aina uutta ohjelmaa. Odotan, koska tässä olisi taas jälleen kerran uusi upea mahdollisuus maksimaaliseen lihaskasvuun ja pelkään, että uusien liikkeiden opetteluun menee taas turhan paljon aikaa - sehän on taas pois maksimaalisesta lihaskasvustani ;D No, ainakaan ensimmäisen päivän jälkeen ei tunnu niin epätoivoiselta kuin aikaisemmin uuden ohjelman kanssa, moni liikkeistä on tuttuja ja useimmat uusimmista liikkeistä vaikuttivat ihan jeessiltä :) Fiilis on siis oikein hyvä ja motivoitunut!

Jaot menevät nyt ihan eri tavalla kuin ennen ja kevyet viikot sekä miinussyklit ovat tänä keväänä säännöllisin väliajoin. Vähän sellaista pientä voiman kasvuakin olisi luvassa! :) Tervetuloa siis kaikki lihakset kiinni minuun nyt, heti ja pian - minä olen vuoksenne valmis tekemään työtä ja hikoilemaan!!! No okei, tulen sen verran vastaan, että jos edes jossain vaiheessa tämän vuoden aikana tulette ja tartutte - olen valmis vastaanottamaan teidät ihan kaikki! :D

Eräs tuttavani sanoi, että blogini huutaa kehityskuviani - niin minunkin mielestäni! Karu totuus vaan on niin, että sitä kehitystä ei ole nähtävillä juuri nyt - sitä paitsi, juurihan tässä vasta uuden ohjelman kimppuun päästiin! ;D Orotellaans ny ens viikkoon. Tai ens kuuhun. Tai no. Ens kesään? Ei jumankaude, ei kai ny sentään ens vuoteen asti tartte orottaa yksiä lihaksia! Ei tartte. Nih!


Näissä tunnelmissa toivottelen kaikille oikein mukavaa loppiaista! :D

- Mari :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti