lauantaina, tammikuuta 24, 2015

Paperin pyöritystä

Moorents! Melkosen hektistä touhua on taas työmaan puolella ollut! Tällä erää työni on ollut lähinnä paperin pyöritystä ja koneella tuhtaamista. Uusi tilapäishoitoyksikkömme Aurinkotupa aloittaa nyt viikonloppuna  toimintansa ja sitä edelsi taas monen monituista tarkastuskäyntiä, planketeiden täyttämistä ja hurjan monta sähköpostia sekä puhelinkeskustelua eri viranomaisten kanssa. Avin vaatimusten täyttäminen on aina yhtä työlästä ja aikaa vievää, vaikka kuvittelisi jo monen asian menevän vanhalla rutiinilla. No, nyt on kaikki klaarissa ja tosiaankin huomenna Aurinkotupa avaa ovensa asiakkailleen :)


Aurinkotupa toimii nyt tiloissa, joissa remontin ajan olimme evakossa. Tilat ovat siis meille tutut, asuntolatoimintaan hyväksi todistetut. Toiminta on tavallaan uudenlaista, vaikka alusta asti (kohta kymmenen vuotta) asuntolassa on vakituisten paikkojen lisäksi aina ollut muutama tilapäispaikkakin. Aurinkokulman remonttia alkaessamme suunnittelemaan, päätin, että kaikki asuntolan asiakaspaikat ovat vain vakituiseen asumiseen -  siitä tulisi vihdoinkin koti, jossa ei enää koko ajan vaihtuvat vieraat yöpyisi. Remontin valmistuessa meillä ei siis enää ollut tilapäispaikkoja lainkaan, mutta nyt, kuukauden tauon jälkeen niitä taas on! :)


Viikon treenit on sujuneet melko mukavasti, tosin painottuivat kiireiden vuoksi loppuviikkoon. Syvävenyttelyssä käytiin Nitan kanssa ja ensi maanantaina olisi tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa vuosikausiin jumpalle :) Seuraavat pari viikkoa sujuu osaltani tiiviisti asiakastyössä, joten parempi viedä treenikamat ja parsakaalit valmiiksi töihin, niin ei tarvitse sitten niiden vuoksi hötkyillä ;D



Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille :)

- Mari :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti