sunnuntaina, tammikuuta 04, 2015

Tavoitteita, lupauksia ja päätöksiä

Jaahas, se on taas se aika vuodesta kun pitäisi tehdä lupauksia ja hyviä päätöksiä uudelle vuodelle ja tietenkin miettiä tavoitteita... Olen aina asettanut itselleni tavoitteita työssä ja henkilökohtaisessa elämässä. Joskus tavoitteet ovat jääneet kauaksi, mutta useinmiten olen tavoitteeni saavuttanut - tosin työtä ne ovat aina vaatineet joka osa-alueella. Oikeastaan parasta tavoitteiden saavuttamisessa onkin se, kun huomaa, että kovalla työllä ja päättäväisyydellä voi tosiaankin saavuttaa paljon asioita! Monta asiaa joita kadehdin toisilta, onkin mahdollista saavuttaa ihan itse kun vähän ponnistelee ;D! Tietenkin on paljon asioita joihin ei voi itse vaikuttaa ja niille ei  kukaan voi mitään. Epäonnistumisistakin on vain yritettävä ottaa opiksi ja lopulta usein huomaa, että kaikella on tarkoituksensa - myös epäonnistumisilla ja virheillä :)


Joku kyselikin minulta tämän saliharrastukseni tavoitteiden toteutumisesta - tuon kuuman heinäkuun postauksen pääset lukemaan tästä tavoitteita-ja-motivaatiota. No, ne tavoitteet eivät  menneet ihan niinkuin strömsöössä... :/ Maastavetoa en ole tuon takareiden vuoksi tehnyt elokuusta lähtien lainkaan, myös kyykky on samaisesta syystä (ja myöskin selkäkivun vuoksi) ollut aina välillä tauolla tai kun olen kyykkyä tehnyt, olen tehnyt paljon pienemmillä painoilla kuin kesällä :/ No, sitten tuo penkki... siinäkin jäätiin tavoitteista, jossain vaiheessa syksyllä luulin, että nytkö sitä kehitystä alkaisi penkissäkin tulemaan, mutta se oli vain hetken huumaa se... :( No, eipä tuo nyt ihan persiilleen mennyt,  sentään vinopenkin tavoitteen rikoin jo marraskuussa! :D Tuo takareisi on ottanut välillä enemmän ja välillä vähemmän päähän! :/ :( Nyt olen ajatellut niin, että koska reisi on kipeä kun en tee sillä mitään, niin yhtä hyvin voin treenata sitä, jossei se ainakaan enempää kipeydy kun levossa... Ja tuumasta toimeen, edellispäivänä hieman takareisiä ärsyttelin - eikä kipu tosiaankaan ole nyt kovempi kuin ennenkään. :)


Huomenna aloitellaan pt:n kanssa uutta ohjelmaa ja nyt onkin taas tavoitteena käydä neljä kertaa viikossa salilla ja ottaa tosiaankin niitä takareisiä taas ohjelmaan. Tavoitteena on tietenkin myös lisäillä ruokaa, ei varmaan silti ihan hetkiinsä vielä tarvi valittaa, että kun en millään jaksaisi syödä kaikkea mitä pitäisi... :D Syömisen suhteen olen päättänyt, että mättö-överipäiviä ei ole tänä vuonna tulossa - tuo päätös onkin ehkä haastavin kaikista päätöksistäni! Tosin tuo joulun ja uudenvuoden  fiksu syöminen yllätti itsenikin totaalisesti - eli kun joulusta selvisin ilman mättöä, niin selviän kyllä koko vuodestakin! :)



Tänä vuonna olen päättänyt myöskin olla luistamatta minkäänlaisilla tekosyillä venyttelyistä ja rullailusta - pukkikin toi minulle kuminauhat ohje-dvd:n kera! Myöskin hierontaa aion ottaa tänä vuonna paljon paljon enemmän kuin ennen!


Työn saralla viime vuoden tavoitteet toteutuivat! :) Jouluksi päästiin muuttamaan ja lähes vuosi väistötiloissa sujui odotettua paremmin! :) Äärettömän ylpeä ja otettu olen yllättävästä palautteesta jonka toimintamme loppuvuodesta sai meille kovin merkittävältä taholta! Tuo palaute antoi todella puhtia tähän hoiva-alan yrittäjyyteen, jota ei aina ehkä arvosteta niin kuin toivoisi, varsinkin kun ala on erittäin vastuullista ja vaativaa viranomaisvaatimusten sekä asiakkaiden puolesta. Olen nöyrä ja kiitollinen tuosta palautteesta - tuollainen kannustaa tekemään asiat vieläkin paremmin! Joka tapauksessa tuon palautteen jälkeen tunsin todella olevani urani huipulla - unohtamatta loistotiimiäni! <3 :)


Tänä vuonna yrityksen osalta on taas omat tavoitteet, niitä en tohdi vielä kertoa, mutta ehkä joistakin tavoitteista jossain vaiheessa tulette kuulemaan :D Johtajana tietenkin toivon kehittyväni koko ajan ja tavoitteenani on olla kärsivällisempi ja tietenkin motivoiva sekä tasapuolinen ja huomioon ottava johtaja kaikkia kohtaan - aina ei edellä mainitut ole helppoja, tilanteet ja olosuhteet kun  muuttuvat ja ihmisiä tässä kuitenkin vaan ollaan. :)


Kynsien pureskelun lupaan lopettaa joka vuosi - siihen en ehkä ole tarpeeksi motivoitunut vielä ollut koskaan, koska aina se lupaus on kestänyt vain muutaman päivän... Kynsiä en siis tänäkään vuonna laita ykkösprioriteetiksi! :D Mutta positiivisesti lupaan ajatella yhä enemmän ja lopettaa turhanpäiväiset valittelut! Lupaan muutenkin olla iloisempi ja kiitollisempi kaikesta upeasta mitä minulla on ja mitä saan kokea ja tuntea! <3 <3 <3 <3 <3 <3 :) :) :)


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 

Mari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti