keskiviikkona, helmikuuta 11, 2015

Tää hetki

Tervehdys! Huh kuinka aika rientää, ihanaa kevään tuntua jo ilmassa! Viime viikonloppuna oltiin Markon kanssa ensimmäistä kertaa koko talvena mökillä yötä. Tämä oli varmaankin se loma, jonka syksyllä suunnittelimme pitävämme heti kun saadaan remppa valmiiksi! :D Ja eipä tuota vuorokautta voi moittia, sillä ilma oli mahtava ja illan pimeydessä oli upeaa katsella höyryävän kuumasta paljusta selkeää tähtitaivasta! :)
Telkkari ei juurikaan kuulu harrastuksiini (etenkään mökillä) mutta pakkohan sitä oli euroviisukarsintoja katsoa kun PKN esiintyi! Teinpä jopa historiaa ja äänestin ihan ensimmäisen kerran eläessäni puhelinäänestyksellä! Poikien kappale saa hieman tuntemaan pistoa sydämessä, sen verran aidot sanat kappaleessa on! "Aina mun pitää käydä suihkussa... en saa olla koneella, en saa katsoa telkkaria...en saa juoda limsaa, enkä edes alkoholia..." Niinpä. Kehitysvammaisten elämä on melko lailla rajoitettua siltikin, vaikka he saisivatkin osallistua ja päättää omista asioistaan mahdollisimman paljon. Toisaalta, rajat tuo turvallisuutta ja tietenkin järjestystä, mutta silti tuon laulun sanat kolahtavat! No, eipä silti, aina meidän kaikkien muidenkin pitää mennä töihin ja käydä suihkussa - eikä taitaisi olla pahitteeksi minullekkaan, jos joku olisi sanomassa, että "nyt Mari tietokone kiinni ja nukkumaan, kello on jo kymmenen" :D Vaikka en mikään talvi-ihminen ole, niin kyllä luminen luonto vaan on äärettömän kaunis! Järven jäällä piti tietenkin käydä tepastelemassa ja voi ihanuutta, kuinka upea tuo aurinkoinen järvimaisema on myös talvella! <3
Pohdiskeleva pysähtyminen ja hetkestä nauttiminen, se ei aina ole helppoa - ainakaan minulle! Pienistä asioista ja -hetkistä nauttimista opettelen koko ajan ja toivonkin itselleni taitoa ja viisautta onnellisten hetkien tallentamiseen mieleni sopukoihin :)
Toki elämästään nauttivan oli hyvä ottaa pari valaisevaa laituriselfietä muistoksi ;D
Musiikki on yksi asia josta nautin. Jos PKN "Aina mun pitää"- laulun sanoma saa pohtimaan, niin ajatuksia herättelevät sanat on myös Apulannan Armo-kappaleessa. Ja valehtelisin jos väittäisin, etteikö Veskun tulkinta samasta laulusta ole vähintäänkin yhtä hieno! <3 Vai mitä?! :) Jostain syystä minun pitää tähän laittaa vielä Aviciin kappale, josta minulle tulee mieleen kevät, tuo vuodenajoista paras!<3 Tämä saa aina hyvälle mielelle ja se toimii muutenkin minulla hyvänä motivaattorikappaleena! :) Tänään me vietettiin MyHelaSakin kanssa Nanan <3 melkein 18 vee synttäreitä <3
Mukavaa talviviikon jatkoa kaikille, nautitaan upeista lumimaisemista! :) Ps. Taisi tulla hieman sekava teksti sisällöltään ja ulkonäöltään, nuo videot jostain syystä sekottivat ulokoasua ja sisällön sekavuus...?!?!?! ;D - Mari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti