maanantaina, kesäkuuta 01, 2015

Ison Rinsessan lakkiaiset

Tervehdys! Nyt on sitten Neean ylppärit juhlittu! Hetkeäkään en epäillyt etteikö tämä päivä ajallaan tulisi! Koululla meitä oli koko MyHelaSakki todistamassa juhlavaa tilaisuutta :)









Neea oppi lukemaan viisi vuotiaana ja kouluun mennessään ajattelin, että mahtaako turhautua kun osaa jo lukea, kirjoittaa ja laskea. Mutta ei, Neea on aina ollut innokas koululainen, pääsääntöisesti kuitenkin ehkä kavereiden vuoksi :D. Tukioppilastoiminta yläasteella ja oppilaskuntatoiminta lukiossa olivat sopivan mukavia haasteita oppiaineiden lisäksi. 



 Koskaan en oikeastaan nähnyt Neean lukevan - paitsi kun oli Neean tiski- tai imurointivuoro, juuri sinä päivänä piti antaa lukurauha... ;D Heh, minulle ei oikeastaan tuon kolmen vuoden aikana selvinnyt myöskään se, oliko Neea päivä,- ilta- vai yölukiossa, sen verran oudot koulunkäyntiajat kyllä olivat - tai sitten pitkä ja kivinen koulutie... ;D






No, samapa tuo mikä koulussa käyntiä motivoi, pääasia on, että valkolakki on nyt päässä ja yksi etappi on saavutettu!



Juhlat olivat onnistuneet ja mahtavat vieraat tekivät niistä täydelliset!




 

Nokulaiset ilahduttivat lauluesityksellään!


Saatiin muuten vihdoin otettua kuva viidestä sukupolvesta, kun isomummukin (joka oli kyllä käynyt vieläkin pienemmäksi) jaksoi lähteä mukaan juhliin :)



 Neean suloinen kummityttö Amanda :)


Komiat vävykokelaani :)


  Tytöt ottaa vähä selfieeee :D


 

Ja he nauroivat niin... :D




Oon muuten aika nätti ja valokuvauksellinen - huomasin juuri :o


 Oman kullan kainalossa on hyvä olla (sydän)




 Onnea kauniille Isolle Rinsessalleni valkolakin johdosta ja tietenkin menestystä myös tulevaisuuden opintoihin ja elämän valintoihin (sydän)

Love Mom

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti