perjantaina, heinäkuuta 25, 2014

Leireilyä ja uus-vanhoja makuelämyksiä


Ihanan kuumaa kesäehtoota! Viikon treenit ovat menneet hikisesti - kuten varmasti arvata saattaa! Ilmastointi ei salilla parhaasta päästä ole, mutta aina sinne silti mieli ja kroppa halajaa <3!

Juuri palailin gimmaleiriltä parhaasta seurasta <3 kauniina, nuorekkaana ja rentoutuneena! Nämä kuusi ihastuttavaa gimmaani nimittäin rakastavat hemmottelua - aivan kuten minäkin!  Leirin gimmat aloittivatkin jäätelökaffeella... :P
Leiriohjelmaamme kuului mm. käsi- jalka- ja kasvohoitoja... Hoitojen lisäksi siistimme myös kulmia. Ulkoa keräämiemme yrttien lisäksi mm. jalkojen hemmotteluveteen lorautettiin sitruunaa ja ruusuvettä... :)
Hemmotteluhoitojen lomassa teimme myös pientä jumppaa käsillä ja jaloilla, jotta saimme veren kiertämään - tällä säällähän muuten saattaisi verikin seisahtua! Teimme myös kasvojumppaa... Kaikkihan itsestään ja kauneudestaan huolta pitävät tietävät kuinka tärkeää naisen kauneudelle ja nuorekkuudelle on kasvojumppa! :D
 

Ei ole siis enää kenellekkään salaisuus miten lisään sekä ylläpidän tätä hurmaavaa ja hehkeää kauneuttani! :D

Toki myös saunoimme ja uimme gimmojen kanssa - ja tottakai aamuin illoin! Ihanat gimmat siis rannalla <3 Hih! Huomasinpa juurikin, että viimeiset pari viikkoa työasuni on muistuttanut Pamela Anderssonin takavuosien työasua... :D Ei hassumpi duuni mulla!

Toki gimmojen kanssa herkuteltiin vähän enemmänkin... Elämäni ensimmäisen kerran tein köyhiä ritareita ja kuulemma todella herkullisia tuli! Tarkat teko-ohjeet sain gimmoilta, tosin heidän ohjeeseensa kuului kuiva/vanha pulla ja meillä se oli tuoretta... :D Paistetun pullan päälle siis mansikkahilloa ja "pieni" kökkäre kermavaahtoa sekä suklaata ja mansikoita!  Bon Appetit!
Koska leiri oli alusta loppuun asti, sekä sisäisesti että ulkoisesti pelkkää gimmojen hemmottelua, emme rasittaneet itseämme edes tiskauksella - siksi meillä oli äärettömän nopea ja tehokas tiskikone mukanamme :D
Omassa PT:n laatimassa ruokavalio-ohjeessani ei jostain syystä ollut jätskiä eikä köyhiä ritareita...? Mutta piiiitkän ja vieläkin pitemmän harkinnan jälkeen olen päättänyt kala-kasvisruokavaliooni  lisätä pikkuhiljaa kanaa ja kalkkunaa... En ole yli kymmeneen vuoteen syönyt kumpaakaan (kalkkunaa todella vähän koskaankaan), enkä myöskään sikaa enkä nautaa. En ole oikeastan koskaan lihasta kovinkaan pitänyt ja kanasta minulle tuli aina huono, kuvottava olo... Lihattomuuteeni ei ole siis johtunut eettisistä yms. syistä - vaikka kyllä ne pienet tipupallerot ovat niin kovin suloisia... :)

Joo-o, lihaton on siis yrittänyt kasvattaa lihaksia :D No, tuo proteiinin saanti on tärkeää ja koska sei ja tonnikala eivät todellakaan!!! enää mene kurkustani alas, jäljelle jää pääsääntöisesti lohi... Lohi on edelleenkin mielestäni ihan hyvää, mutta on alkanut hieman mietityttämään raskasmetallit yms. kun sitä niin usein syön... Siispä rohkaisin mieleni ja ostin paketillisen kalkkunaa - kaikkeen sitä tyttö taipuu rakkaudesta lajiin <3!
Gimmojen tukemana maistelin varovasti piffiäni... Ja sinnehän tuo meni ääntä kohti - eikä tuntunut missään, namskista! Lähinnä pelkäsin vatsakipuja tms. mutta ei ainakaan vielä mitään, joten ainakin kalkkuna kuuluu tästä lähin ruokavaliooni myös! :)

Kotiuduttuani leiriltä totesin, että tänä vuonna tulee ihan hurjasti omenia ja päärynöitä! Tosin päärynöiden ehtiminen kypsäksi asti on aina siinä ja siinä... Mutta, elän joka vuosi intiaanikesän toivossa - so maybe this year... :)
Myös kauniit liljat ovat pikkuhiljaa puhkeamassa täyteen kukkaansa... :)
Ihanaa viikonloppua kaikille! Nautitaan kuumuudesta - pian on kuitenkin taas kylmää ja pimeetä...

- Mari :)

8 kommenttia:

  1. Voi oot kyllä kaunis mude <3 tiän mistä geenit on ;)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut, kalkkuna on mitä mainiointa lihaa! Nyt vaan kiinnostas tietää, lukeekohan niissä kalkkunapaketeissakin "kaikki Marin"......... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosiaankin hyväähän tuo oli :). Kalkkunafileeni punnitsin ja pakastin. Tässä talossa kaikki ovat oppineet kantapään kautta tietämään, että pakastimessa olevat pikku nyssykät ovat kaikki Marin - joten niitä minun ei tarvitse erikseen nimikoida ;D

      Poista
    2. Nerokasta! Huippuunsa hiottua itsekkyyttä! ;D

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  3. Nerokasta! Huippuunsa hiottua itsekkyyttä! :D

    VastaaPoista