keskiviikkona, heinäkuuta 30, 2014

Dancing Queen

Terveiset tanssin pyörteistä! Tänään aloitimme porukalla tanssikoulun ja tavoite meillä kaikilla on yhtä kirkas - mahtava tanssitaito elokuun puoleen väliin mennessä! No, täytyy sanoa, että parkettien partaveitseä ei näillä muutamalla kerralla minusta ainakaan tule, mutta toivon kovasti, että ainakin perusvalssia oppisin tanssimaan - edes välttävästi! Tanssiopettajamme Sanna Koivunen vakuutteli, että on ainoastaan yksi henkilö joka ei ole oppinut hänen kurssillaan tanssimaan, mutta meistä ei kukaan ole kuulemma niin onneton - en edes minä! Kuivaharjoittelulla aloitettiin ja sitten siirryttiin musiikin vietäväksi. Hääpari oli laittanut etukäteen Sannalle kappaleita ja niiden tahdissa sitten ensimmäinen tunti tahittiin - ja todellakin tahittiin!
Hikihän siinä tuli ja ilmeisesti pohkeet tuli treenattua aika hyvin tuon tunnin aikana! :) Sukkasillaan kun oltiin, ei tullut suurempia varvasvahinkoja ja Sanna sanoikin, että varvasturmat ovat aina sen vika, joka jättää varpaansa alle. No, arvaatte varmaankin, että Markon varpaita ei pystynyt suojelemaan kukaan muu kuin hän itse, eli tarkkana poikana seurasi minun jalkojeni liikkeitä vaikka Sanna nimenomaan kielsi ketään lattiaan katsomasta ;D Kehtaspa Marko vielä väittää, että minä yritin mukamas koko ajan viedä... Pyh ja pah sanon minä! Ja sitä paitsi, paree olla valittamatta - nimittäin ensi kerralla laitan korkkarit jalkaani! ;D
 

Tanssitunnilta tullessamme odotti tällainen näky pihassamme - eipä tarvitse enää odotella näiden päärynöiden kypsymistä, höh! Ensin luulimme salaman tekeleeksi, mutta osoittautuikin, että tuo puu oli niin laho, että taitaa olla myrskyn aikaansaannoksia sitten kuitenkin. Sadetta ja ukkosta on nyt koko illan piisannut, joten ilma varmasti raikastuu mukavasti :)
Mukavaa viikon jatkoa kaikille!
- Mari :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti