keskiviikkona, heinäkuuta 09, 2014

Heräteostoksia ja töllöä

Mukavan kuumaa huomenta kaikille, komiaa keliä pidellyt! :) Tätä lämpöä on nyt niiiiin paljon odotettu ja toivottu, joten kuumuutta en valita, en! Tämän viikon treenitkin on kuumuudesta huolimatta ihan mukavasti menneet! :) Reilu viikko on mennyt vauhdilla, pääsääntöisesti papereita pyöritellessä ja asukkaiden kanssa asiointireissuja tehdessä. Olinpa viime viikolla myös kampaajalla, tai no...totta puhuakseni kampaaja kävi luonamme... Eila käy meillä joka kuukausi ja laittaa suit sait sukkelaan asukkaiden ja hoitajien päät kuntoon! Tällaisessa järjestelyssä on se hyvä puoli, että kaikenlaisia hommia voi tehdä värin vaikutuksen aikana - ainoastaan puhelimessa puhuminen on hieman haasteellista... jos siis muistaisi varoa, ettei puhelin värjäänny myös... Tosin aika trendikästähän tuo on, että hiukset ja puhelin ovat saman väriset :)

Puhelimesta puheen ollen... AinaEpäkunnossaMurheenkryyniNokiani ei kestänyt hyppysissäni ulkoisestikkaan, sisäisestihän se oli vajavuutensa näyttänyt jo monta kertaa - vaikka vuosi sitten sitä ostaessani luvattiin sen kestävän jopa auton alle jäämisen. Kävin tässä joskus kysymässä, mitä uusi näyttö maksaisi ja kauanko sen asennus kestäisi --> 2 sataa ja 2 viikkoa... No huh huh! Tuo koko ajan pikkuvikoja sisällään kantava murheenkryyni ei uutta näyttöä ansainnut! Päätin käyttää sitä niin kauan kun se toimisi, tosin pienten lasinsirujen pikkuhiljaa putoileminen ennusti sille enää hyvin lyhyttä käyttöikää... 
No, muutaman kuukauden ajan sen kanssa oleilin, kunnes viime viikolla sain yhtäkkiä inspiraation lähteä puhelinkaupoille. Se, miksi innostuin moiseen rasittavaan hommaan, johtui viikko sitten löytyneistä paparazzin taidoistani. Päätin nimittäin hankkia sellaisen puhelimen jossa olisi hyvä kamera.

Kerroin kaupassa mitä tulin hakemaan ja myyjä esitteli minulle paria vaihtoehtoa, joista valitsin sen, jonka hän lähes käsi sydämellä vakuutti olevan parempi. No, kyseisen puhelimen ostaessa olisi mahdollisuus myös pariin erikoistarjoukseen... Ensimmäinen tarjous koski muistikorttia johon saisi tallennettua tuhansittain kuvia ja videoita, mutta selvisi, että myös itse puhelimeen mahtuisi paljon paljon kuvia - en minä nyt sentään niin hyvä ja ahkera paparazzi ole, että kuvia varten erillisiä muistikortteja tarvisin...

Toinen tarjous koski rannekelloa jonka saisi puhelimen oston yhteydessä puoleen hintaan. Siinä olisi askel- syke- ja kalorimittari, ajastin, sekuntikello ja vaikka mitä kaikkea... Lisäksi rannekellosta näkisi kuka soittaa ja voisi lukea tekstiviestitkin. Myös pikavastauksen lähettäminen onnistuisi suoraan ranteesta.

Juu, hienoja juttuja kaikki, mutta miksi minä lukisin viestin ranteestani, kun minulla kerran on se puhelin josta viestit lukea? Mitä hyötyä rannekkeesta oikeasti olisi, miksi se kannattaisi ostaa? Nämä mieltä painavat kysymykset esitin myyjälle ja seuraavassa lauseessa tuli se myyntipuhe joka todellakin vahvisti ostopäätökseni! Tuon lauseen jälkeen olisin ollut valmis maksamaan rannekkeesta vaikka 50 % enemmän!!! Nimittäin, näin se meni... Myyjä katsoi minua suoraan silmiin ja sanoi "Sitten kun sinä olet vaikka salilla, niin voit ranteesta katsoa onko soittaja sellainen jolle pitää heti vastata ja pystyt lukemaan viestit... Enenpää en kuullut, sillä keskityin täysillä siihen, etten huutaisi kovaan ääneen suoraan myyjän korvaan "Myy mulle vaikka sata formulakanavaista televisiota - ostan ne kaikki!!!"  

S a l i l l a! Mistä se tiesi? Kuinka se huomasi? Näkikö se jo kaukaa lähes talvivaatteiden verhoamat suuret lihaksikkaat raajani? Sen täytyi nähdä jo ovelta mikä fitnesstyttö mä oon! ;D  <3Voi huokaus kuinka ihana myyjä! <3
No, avaanpa hieman tuota "formulakanavaista televisota"... En katsele oikeastaan koskaan televisiota, en siis ole juurikaan eläissäni katsonut. Ai miksikö?
A) Mielestäni televisiosta ei tule oikeastaan koskaan mitään katsomisen arvoista.
B) Jos joskus jotain tulisi, todennäköisesti unohtaisin kellonajan ja kanavan tai minulla olisi jotain muuta tärkeämpää tekemistä juuri silloin.
C) Nukahdan melkein aina televisiota katsoessani - sitäpaitsi pään retkahtelusta tulee niskat kipeäksi.
Täytyy myöntää, että toisinaan minua ärsyttää suunnattomasti jos televiso pauhaa suurella volyymilla ja varsinkin monista urheilulajeista tulevat äänet ärsyttävät - suurin ärsyttäjä niistä on formuloiden ujellus, sitä en voi kertakaikkiaan sietää! No, onneksi meillä on töllön tuijottajille kuulokkeet! :)

Jotta poikkeus vahvistaisi säännön, niin kyllä vaan, katselin minä viime viikonloppuna televisiota! Ja täytyy sanoa, että nyt ei väsyttänyt eikä ärsyttänyt! Vävykokelas Eemeli oli Lahdessa juoksemassa SM-viestejä ja Noormarkun Nopsa sijoittuikin molempina päivinä hienosti neljänneksi! On se komiaa katseltavaa tuo Eemelin juoksu! Sunnuntaina Eemeli nosti omalla osuudellaan joukkueen neljännestä sijasta ykköseksi ja juoksi myös joukkueensa ylivoimaisesti parhaimman ajan! Tämän hepun jälkeen ei Eemelillä enää ohitettavia ollut!:)
Eemeli toi kapulansa ensimmäisenä, olisipa vaan juossut ankkurina! Lupasin joskus keväällä, että jos Eemeli pääsee Kalevan kisoihin juoksemaan, tulen paikan päälle katsomaan. Mutta... viikonlopun kokemuksen jälkeen aloin miettimään, että onkohan katsomossa istuma-ja seisomapaikkojen lisäksi myös pomppimis- huuto- ja ympyräänkävelypaikkoja...??? Joka tapauksessa, pidetään hurjasti kaikki Eemelille peukkuja, kovaa työtä ja paljon uhrauksia on nuorukainen tehnyt tavoitteidensa vuoksi! Pidetään myös peukkuja sille, että mikäli joskus tuolla kisakatsomossa olen, eivät turvamiehet heitä minua stadionin ulkopuolelle - ainakaan ennen Eemelin juoksua! :D
Tänään pitäisi hellerajat mennä rikki - hieno homma! Muistetaan kaikki juoda tarpeeksi vettä ja välttää ihan keskipäivän aurinkoa. Hih, viime viikolla villasukat ja tällä viikolla shortsit - aika komiaa! Tässä muuten vielä kuva pionistani joka on mielestäni kaunis ja erittäin uljaan näköinen kukka :)

Mukavaa viikonjatkoa kaikille, nautitaan lämmöstä ja auringosta!

- Mari :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti