perjantaina, kesäkuuta 27, 2014

Hot Hot Hot

Heissan! Viikko on vierähtänyt mukavissa merkeissä. Treenit ovat sujuneet ja olen saanut uusia upeita kokemuksia kehonhuoltopuolella! :)

Päivätoimintalaisten kanssa teimme perinteisen kesäretken Kirjuriin, ensi viikolla pajalaisilla alkaakin ansaittu kesäloma :). Kirjurin hyvin hoidettu kivikkopuutarha ihastuttaa joka kerta, on se mielestäni aina niin kaunista katseltavaa!

Kirjurin monenlaiset ja tyytyväisen oloiset eläimet olivat upeita ja niitä olikin nyt enemmän mitä aikaisempina vuosina on ollut :).




Tällä viikolla minut hierottiin ensimmäistä kertaa päästä varpaisiin. Aikaisempina kertoina on aina ollut akuuttia niska-hartia vaivaa, joten selkää pidemmälle ei ole koskaan ennen päästy... HelpOtteen Paulan käsittelyn jälkeen olo oli rentoutunut, vaikken minä väitä, että se niin kovin mukavalta olisi koko aikaa tuntunut ;).
Tänään päätimme Neean ja Nanan kanssa kokeilla hotjoogaa. Nimensä mukaisesti se oli kuumaa touhua - ellei jopa hikisen vetistä... Aikaisemmat joogakokemukseni ovat 1 kerta astangajoogaa noin 15 vuotta sitten ja 1 kerta naurujoogaa noin vuosi sitten. Nyt joogasalissa oli vaivaiset 41 astetta lämmintä... Lämpö lisää lihasten venyvyyttä sekä nivelten liikkuvuutta ja se mahdollistaa tekemään liikkeet paljon pidemmälle kuin jos salissa olisi normilämpö - notkeana plikkana joogasin siis :D.
Olin kuin uitettu kani joogan jälkeen, litran vesipullo tunnin aikana riitti hädintuskin - ensi perjantaina enemmän vettä mukaan! Täytyy sanoa, että hotjoogaan todella lämpesin <3! Ihan uskomattoman  hieno kokemus ja nyt suihkunraikkaana olo on mahtava! Voin suositella hotjoogaa kaikille lämpimästi - jopa kuumasti! :)
Ihanan rauhaisaa viikonloppua meille kaikille, nautitaan auringosta ja lämmöstä!

- Mari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti