lauantaina, kesäkuuta 14, 2014

Aamureeniä ja tanssia

Heissan! Tänään kävin aamulla salilla. En ole mikään aamutreeni-ihminen, mutta tälle päivälle en olisi saanut treeniä muuten sopimaan. Eilinen käsi/olkapääpäivä meni hyvin, jopa takaolkapäät löytyivät ;). Hieno huomata, että kyllä minäkin vielä jotain uutta opin ja treeniviikkoni siis oli kuin olikin täydellinen! :) Tänään oli vuorossa taas etureiskat, joten hikistä menoa olisi ollut luvassa ellei selkäni olisi alkanut eilen illalla hieman vihoitella... En oikein osaa sanoa mikä on varsinainen kipukohta ja mistä se johtuu. Loukannut en ole, mutta iskias minua on aina silloin tällöin vaivannut.  Hitsi sentään! Miksi juuri nyt, kun olin fitnessurani huipulla ja saanut menneellä viikolla selätettyä uuden treeniohjelman vaikeudet! No, hissukseen ja selkää tunnustellen etenin tänään pikkuhiljaa liikkeestä toiseen. Nyt olisi pitänyt pt:n olla näkemässä kuinka tämä plikka teki liikkeet harkitusti ja keskittyen - moitteita kun aina saan hosumisesta ja keskittymättömyydestäni. No, kohtuutyytyväinen olen tämän päivän treeniin kuitenkin. :)
Iltapäivällä suuntasimmekin töistä kahden tilataksin voimin Köyliön Lallintalolle Satakunnan kehitysvammaisten tukipiirin järjestämiin kesätansseihin. Musiikista vastasi virkamiesbändi Kuntarakenneuudistus. Näissä tansseissa ei tarvitse tällaisen rytmitajuttoman puupökkelönkään olla seinäruusuna vaan vientiä oli koko iltapäivä! Hieman noita vaativampia tangon taivutuksia jouduin välttelemään selän vuoksi ;D mutta muuten tuli kyllä pistettyä jalalla koreasti :)

Tanssitaidosta olen kyllä aina haaveillut. Paljon käymme töistä väen kanssa tansseissa ja järjestämme itsekkin usein tansseja. Ihan sellaiset tavalliset perustanssit pitäisi kyllä jokaisen osata ja kieltämättä vähän aina kyllä hävettää kun en osaa. Monta vuotta ajattelin, että ilmoitan itseni ja Markon tanssikursseille, yhtenä vuonna sain jopa ilmoittautumisen aikaiseksi. Mutta sitten tuli jotain ja lopulta peruin sen... Ei minua missään ravintoloissa halamoittisi tanssia, vaan esimerkiksi kesäisin olisi hienoa käydä vaikka lavatansseissa pyörähtämässä, ihan vaan kuntoilun kannalta - on kuulemma aika tehokasta treeniä! Ehkäpä vielä joskus saan itsestäni irti ja saan meidät kurssille asti - se vaan onkin toinen juttu, että löytyykö niin suurihermoista opettajaa joka tanssiaskeleet minun päähäni takoisi! ;D

Aurinkoista viikonlopun jatkoa! :)

- Mari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti