sunnuntaina, syyskuuta 07, 2014

Markkinahumussa

Tänä viikonloppuna oli Noormarkun markkinat - nyt jo 36. kerran. Markkinat ovat yrittäjien järjestämät ja ne ovat pienen kylämme vuoden kohokohta. Tänä vuonna sää oli lämmin ja aurinkoinen - ihanteellinen keli siis myyjille sekä markkinakansalle. :) Itse en ole koskaan ollut mikään markkinaihminen - toisin kuin muu perheeni... Muistan kuinka lasten ollessa alakouluikäisiä, ei heitä juurikaan kotona tuona viikonloppuna näkynyt - markkinahumussa viihtyivät aamusta iltaan. :) Aurinkokulmassa me olemme jo muutamana vuonna pitäneet markkinaviikonloppuna päivätoiminnan pajamyymälää auki - kun ollaan mukavasti keskellä kylää ja markkinoiden läheisyydessä, kannattaa tilaisuus käyttää hyväkseen. :)
Myynnissä meillä oli tietenkin pajalaisten valmistamia kauniita käsitöitä. :) 
Syksyn pimeyteen kauniita värikkäitä tuikkukippoja...
Sytykeruusuja...
 Kortteja...
 Vauvan tossuja ja lapasia...
 Saunatonttuja ja pesukukkia... ja paljon paljon muuta... :)
Pidimme myös kirpputoria ja muutama ohjaajistamme, jotka tekevät käsitöitä ja leivonnaisia harrastemielessä, myivät tuotteitaan. Lisäksi meillä oli perinteisesti pieni ulkoilmakahvila myös. :)
Väkeä oli runsaasti liikkeellä pienessä Noormarkun kylässä molempina päivinä ja pöydät tyhjenivät meilläkin kiitettävästi! :) Mukavinta markkinoissa on se, että kerran vuodessa tulee vaihdettua kuulumiset sukulaisten ja tuttavien kanssa - ensi kerran jutustelin erään rouvan kanssa, joka on miehensä kanssa seitsemän vuotta sitten naapuriimme muuttanut. :D

Aurinkoista ja mukavaa syksyn jatkoa kaikille!
- Mari :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti